Önskar du inhämta opartiska synpunkter om Skurupsborren, vänligen besök någon av dessa länkar där bl a Skurupsborren diskuteras:

Forumet byggahus.se
Bilder och brev från nöjda kunder
(Samtliga bilder och brev från nöjda kunder publiceras med tillstånd av upphovsmännen)


Borrning efter vatten med Skurupsborren och förlängningar.Bilden inskickad av nöjd kund:

12 dec 2015:

Hej Börje!

Jag fick borren i fredags och provborrade ett hål på en gång. Det gick snabbt och smidigt att borra ner till ca 80 cm.
Det kändes som att de övre 30-30 cm var hårdpackad jord och sedan blev det lösare. Samma jobb med spade hade varit mycket
jobbigare och tagit mycket längre tid. Jag är mycket nöjd med borren och vill skicka ett stort tack till dig!
Med vänliga hälsningar

Andreas
2009-12-11:

TACK FÖR ATT DU UPPFANN SKURUPSBORREN! Går ej att beskriva hur effektiv den är, måste upplevas hur bra den är.
Mvh, Kent2009-10-08:

Hej Börje!
Har borrat flera hål idag och det är fascinerande hur borren bara skär i jorden som vore det smör!
(...)
Idag kom borren och det första jordiseringshålet är borrat och fyllt! Jag blev förvånad över hur enkelt det är att borra. Det här är nog den enskilt bästa investering för min trädgård som jag någonsin gjort!
Tack!
Med vänlig hälsning,
Patric W
2009-10-14:

Hej
Vill bara maila och tacka, otroligt effektiv jordborr du tillverkat!! Har nu gjort 19st 60cm djupa stolphål med ett 175mm borr på 45 min....helt ofattbart.
Från en mycket nöjd snickare :-D

2008-09-18:2008-05-05:

Hej!
Jag har en 225 mm Skurupborr som jag är mycket nöjd med och använder vid plantering av växter samt till lite av varje. När jag skulle gjuta plintar till ett uterum samt ett stort trädäck råkade jag ut för mycket sten, därför hyrde jag en motordriven borr. Inte fungerade den, den stannade hela tiden när jag råkade på en sten och den orkade inte heller med blåleran. Maskinen var tung och till råga på allt var avgasutsläppet strax under andningshöjd, för att inte tala om bullret. Så jag plockade fram Skurupborren igen, fick jobba en hel del med de stenar som var stora (tvingades utvidga en del hål extra mycket), men ner kom jag. Så snart jag lyckats ta mig förbi översta lagret där det var återfyllt med stenig jord och kom ned i blåleran gick det som en dans. Ett par varv med borren, vicka lite och så upp med leran. Så ned igen och jag gav mig inte förrän jag var 180 cm nere, nu behövde jag inte oroa mig för tjälskjutning. Jag har lånat ut borren till vänner, som är lika förtjusta som jag.
Nu till en fråga: Jag planerar att bygga en friggebod, det kommer att gå åt åtminstone ett dussin plintar. Förmodligen är det overkill med 22,5 cm diameter, tror du att 17,5 vore mer lämpligt? För mindre bör väl bli lite väl klent? Nu minns jag inte heller hur beställningen gick till, skulle man bara sätta in beloppet på ditt konto?

Vänligen

/Anders Olofsson
Granhemsvägen 10
152 41 Södertälje

Vattenborrning med borr (diameter 175 mm) + 5 st 1 meters förlängningar. Sjöbo, sommaren 2006.Ett av många brev från en nöjd kund:


Mail från min Gästbok:
Tillbaka till -sidan.